Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

woonarkje met drijvend tuin en sloep

€ 18.000,00

  • € 18.000,00
  • 26 Dec. 2018, 16:55:16
  • 72 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Wegens ernstige pech in mijn privé leven moet ik afstand doen van mijn Amsterdams paradijs. Het paradijs is een varend woonarkje, een drijvende tuin met ruim vruchtgevende bomen en stuiken, een prachtige aluminium sloep en een klein bijbootje(om er te komen).

Het arkje is in uitstekende staat met een goed en degelijk werkende hanomag moter(gloeispiralen moeten vervangen). Het arkje is twee jaar geleden nog helemaal gedubbeld en helemaal betrouwbaar. De boot zit goed in de verf maar mag er best een keer uit, zoals bij iedere boot.
De binnenkant is uitstekend, in de stuurhut een klein keukentje en een wc (zou ik even vervangen). Elektriciteit is op zonne-energie. De motor zit onder de stuurhut en is makkelijk toegankelijk. In het woongedeelte is een gezellige houtkachel en er is een dieselkachel aanwezig(niet aangesloten). Ook is er een aggregaat en een goede omvormer met accu. voor en achterin is er ruimte voor berging en met name achterin is er ruimte voor een eventuele slaapkamer. Op het voor en achterdek(met bankje) is het heerlijk toeven.  Er zijn verder allerlei dingen zoals keukenspullen, parasols, een zitzak, stoel enz.

De aluminium sloep is uitstekend en ligt momenteel boven op de ark voor de winter, er is een 2 takt buitenboord moter aanwezig maar die heeft aandacht nodig.

Dan is er nog de drijvende tuin. Die is inmiddels 8 jaar oud en geeft ruim vruchten. appels, peren en verschillende soorten bessen. De tuin heeft weinig onderhoud nodig alleen wat aarde bijvullen en wat snoeiwerk. Dit is een van de uniekste tuinen van nederland!!!!

Ik wil het geheel aanbieden! Het is dus niet mogelijk de objecten afzonderlijk te kopen!

Foto'sWoonboten woonarkje met drijvend tuin en sloepWoonboten woonarkje met drijvend tuin en sloepWoonboten woonarkje met drijvend tuin en sloepWoonboten woonarkje met drijvend tuin en sloepWoonboten woonarkje met drijvend tuin en sloep
Woonboten woonarkje met drijvend tuin en sloepWoonboten woonarkje met drijvend tuin en sloep