Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Phantom 18ft Mercury + Trailer / 118kmph. GPS!

€ 7.750,00

  • € 7.750,00
  • 22 Nov. 2018, 21:21:26
  • benzine 
  • mercury 
  • 205 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Snelle Phantom 18ft, welke wordt aangedreven door een 2.5L. V6 van Mercury.

De Phantom is verder in een originele staat en is wordt te koop aangeboden in een totaal combinatie: Trailer/Motor en Boot.

Op dit moment is er over de 135PK een 200PK sticker aangebracht. Dit omdat ik eigenlijk alle phantoms/Waterscooters/Baja's/Etc. te snel ben. Dit komt mede doordat de vorige eigenaar een andere caberateur heeft gemonteerd. Hierdoor heeft de Motor veel meer vermogen. Een vriend van mij heeft een Phantom met een 225pk Yamaha en deze gaat hooguit 4 kmph. harder. Zijn benzinetank gaat minstens drie keer zo hard, want de Mercury is geen enorme benzineslurper.

Er is twee jaar geleden een nieuwe hydrolische besturing ingekomen van het merk: Seastar (tot 350pk). Ook zit er een voetgaspedaal in met trimflippers aan het stuur. De motor wordt aangedreven door een 4 blads Trophyschroef met een aangepast racestaartstuk. Door dit racestaartstuk vaart de Phantom minimaal 7x zo goed als voorheen. De Mercury heeft nu ook een open uitlaat, welke altijd weer dichtgemaakt kan worden. Het open uitlaat geluid is niet erbarmelijk in de boot zelf, maar wel goed te horen vanaf de buitenzijde.

De Mercury heeft bij mij en de vorige eigenaar altijd gevaren op kwaliteitsolie. Ik voegde altijd een minimaal beetje toe aan de benzine, gewoon omdat ik erg zuinig ben geweest op de motor en boot ook uiteraard. Er is nooit met de motor gas gegeven in een koude toestand. Zelfs niet na een tussenstop/pauze. 

De Mercury staat bekend om een hele betrouwbare motor. Met deze motor heeft u nooit geen problemen met de injectie. Injectiemotoren heb ik door de jaren vaak zien kapot gaan bij andere watersporters.

Deze heerlijke combinatie bied ik te koop aan omdat ik de laatste zomer(s) veel op vakantie ben geweest/ga. De Phantom staat in onze schuur en kan altijd bezichtigd worden na serieuze interesse. 

Voor meer informatie, kunt u mij altijd even bellen: 06-12310667. Wanneer ik niet antwoord, dan kunt u altijd even een Whatsappje achterlaten!

Foto'sSpeedboten en sportboten Phantom 18ft Mercury + Trailer / 118kmph. GPS!Speedboten en sportboten Phantom 18ft Mercury + Trailer / 118kmph. GPS!Speedboten en sportboten Phantom 18ft Mercury + Trailer / 118kmph. GPS!Speedboten en sportboten Phantom 18ft Mercury + Trailer / 118kmph. GPS!Speedboten en sportboten Phantom 18ft Mercury + Trailer / 118kmph. GPS!
Speedboten en sportboten Phantom 18ft Mercury + Trailer / 118kmph. GPS!Speedboten en sportboten Phantom 18ft Mercury + Trailer / 118kmph. GPS!Speedboten en sportboten Phantom 18ft Mercury + Trailer / 118kmph. GPS!Speedboten en sportboten Phantom 18ft Mercury + Trailer / 118kmph. GPS!Speedboten en sportboten Phantom 18ft Mercury + Trailer / 118kmph. GPS!