Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Wiedesloep 430 met trailer en toebehoren

€ 3.500,00

  • € 3.500,00
  • 23 Aug. 2018, 10:53:41
  • 58 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Sloep Wiedesloep 430, polyester, lengte ca. 430cm, met trailer en andere toebehoren.
 

Prachtig leuk bootje om mee te varen en door het touw een leuke uitstraling. Boot is in juni nog helemaal geverfd en de Mercury 8pk 4 takt motor heeft nog een beurt gehad(bon nog aanwezig). Motor loopt super en is erg zuinig. Op een tank kan je makkelijk 2 volle dagen varen. 
 

We hebben de boot (in juni) overgenomen van mensen die de boot voornamelijk binnen hadden staan. De boot ziet er dan ook erg mooi uit en is dus goed onderhouden. Helaas maken wij er te weinig gebruik van. 
 

De boot wordt uiteraard met kussens verkocht en op de boot zitten zelf veel ruimtes waar je spullen kunt laten. Ook de kussens kunnen volledig worden opgeborgen in vakken op de boot. Daarnaast zit het zeil (ook voor de motor) en de stok om het zeil te spannen erbij(zie de laatste foto). Ook zitten er 2 sloten bij; 1 om de boot aan de kant vast te leggen en 1 voor de motor. 
 

De boot heeft tot 1 oktober een ligplaats in Breukelen. Mocht de boot eerder verkocht worden dan kan de boot hier dus eventueel gratis tm 1 oktober blijven liggen. 

Bij serieuze interesse kunt u mij altijd een berichtje sturen of een bod doen. Wilt u telefonisch contact stuur mij dan uw telefoonnummer in een berichtje dan bel ik u

Foto'sSkiboten Wiedesloep 430 met trailer en toebehorenSkiboten Wiedesloep 430 met trailer en toebehorenSkiboten Wiedesloep 430 met trailer en toebehoren