Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Jachtbotter Lobke

€ 69.500,00

  • € 69.500,00
  • 26 Sep. 2018, 21:42:22
  • 65 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Jachtbotter te koop bij Omega Yacht Broker.

Prachtige autentieke jachtbotter (genaamd Lobke), gebouwd in 1954 op de jachtwerf van Janus Kok te Huizen, in een serie van 3 zusterschepen. Welke gekenmerkt worden door een tot op het voordek lopende kajuit, deze is in de zeeg meegebouwd en heeft ook stahoogte in het vooronder.

Ze is ondanks alle noodzakelijke vervangingen en restauraties (binnenwerk, onderwaterschip, zwaarden) zoveel mogelijk in orginele staat behouden, Dit geldt voor de zeilvoering en tuigage, alsmede het interieur dat het robuuste en tegelijk warme gracieueze karakter van de jachtbotter weerspiegelt. Ze is gemaakt van eikenhout en rondhout van essenhout.

Verder is zij voorzien van een goed onderhouden 62pk Volvo Penta (inboard)

Zeiltuigage bestaande uit: grootzeil, fok en kluiver

Vraagprijs: €69.500
BTW: Voldaan
Inruil: Niet van toepassing

Mocht u bieden, gaarne marktconform bieden!

Voor meer informatie bel: +31 (0)6 – 248 07 482, mail direct via de link, bezoek onze website: www.omegayachtbroker.com of kom langs bij Jachtwerf Renautic te Haarlemmerliede en vraag naar online sales manager Maarten.

Lagedijk 1, 2065 AP Haarlemmerliede.

Geopend van maandag t/m zaterdag: 9:00 – 18:00
Zondag op afspraak

Let op! Jachtbotter ligt in Warmond.

Verzekeren en of transporteren? Omega Yacht Broker regelt het allemaal voor u. Wij werken samen met Paul L’Ortye Yachtverzekeringen en Seven Star Yacht Transport.

Foto'sPlatbodems (zeil) Jachtbotter LobkePlatbodems (zeil) Jachtbotter LobkePlatbodems (zeil) Jachtbotter LobkePlatbodems (zeil) Jachtbotter LobkePlatbodems (zeil) Jachtbotter Lobke
Platbodems (zeil) Jachtbotter LobkePlatbodems (zeil) Jachtbotter LobkePlatbodems (zeil) Jachtbotter Lobke