Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Flytour met trailer en BB-motor, ori.gr.zeil & 3 fokken

€ 1.950,00

  • € 1.950,00
  • 14 Mar. 2019, 19:15:03
  • 139 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Te koop wegens te weinig gebruik, een mooie, altijd zorgzaam onderhouden Fly Tour. In de winter altijd binnen gestaan en onderhouden met zeewaardige lak (wordt ook meegeleverd), waardoor hij zeer goed beschermd is en er zeer goed uitziet.

Afgelopen voorjaar is het onderlijk opgeknapt met 5 lagen primer op kiel en roer en de rest 2 lagen, plus 3 lagen antifouling op kiel en roer en de rest 2 lagen. Komend emaand gaat er nog een extra laag antifouling op en wordt het hout wederom gelakt.

De Fly Tour is een middelgrote open zeilboot met aangehangen bulbkiel en doorgestoken roer. Afmetingen: lengte 6,40 m, breedte 2,10 m en diepgang 0,90 m. De uitvoering is met een Polyester romp, Mahonie hechthouten dek en houten torenmast en giek.

Hij zeilt snel is en is bijna niet om te krijgen

Wordt geleverd inclusief:

- Origineel grootzeil met rif

- Genua, standaardfok en stormfok

- Mercury 4,5pk buitenboordmotor, onlangs grondig onderhouden. Stalen brandstoftank.

- Trailer

- Dekzeil van kunststof katoenlook, slechts 5 jr oud. Speciaal ontworpen, ook over de motor.

- Anker

- Mast strijk-pikhaken, 2 pikhaken die zijn aangepast om zonder al te veel inspanning de mast te kunnen strijken

- Extra handgemaakte tussenplank om op te zitten

 

De boot is te bezichtigen op afspraak in een stalling in Egmond n.h.

Foto'sOpen zeilboten Flytour met trailer en BB-motor, ori.gr.zeil & 3 fokkenOpen zeilboten Flytour met trailer en BB-motor, ori.gr.zeil & 3 fokkenOpen zeilboten Flytour met trailer en BB-motor, ori.gr.zeil & 3 fokkenOpen zeilboten Flytour met trailer en BB-motor, ori.gr.zeil & 3 fokkenOpen zeilboten Flytour met trailer en BB-motor, ori.gr.zeil & 3 fokken
Open zeilboten Flytour met trailer en BB-motor, ori.gr.zeil & 3 fokkenOpen zeilboten Flytour met trailer en BB-motor, ori.gr.zeil & 3 fokkenOpen zeilboten Flytour met trailer en BB-motor, ori.gr.zeil & 3 fokkenOpen zeilboten Flytour met trailer en BB-motor, ori.gr.zeil & 3 fokkenOpen zeilboten Flytour met trailer en BB-motor, ori.gr.zeil & 3 fokken