Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Stern zeilbootje met extra grootzeil

€ 350,00

  • € 350,00
  • 06 Sep. 2018, 16:07:17
  • 110 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Poolstern zeilbootje, 4 meter lang met een diepgang van slechts 15cm, ophaalbaar zwaard. Perfect voor zeilen aan het Zuidlaardermeer of andere ondiepe wateren. Het bootje ligt momenteel ook aan het Zuidlaardermeer in een haven.

Het is een polyester bootje, met twee originele witte grootzeilen, één fok, twee zwaarden, roer met helmstok, en alle lijnen, vallen en blokken die je nodig hebt. De voorstag zit vast mer een pelikaanbek, om snel de mast te kunnen laten zakken voor lage bruggetjes. Je kan er zo mee weg zeilen! (...alhoewel hij nu afgetuigd is) Op de laatste foto zie je het dekzeil dat de boot beschermt, in de spiegel zit nog een ontwateringsplugje.

Het is een snel, wendbaar en goed luisterend bootje, meest geschikt voor één persoon, maar twee personen die elkaar aardig vinden passen ook prima. Actief zeilen, je zit mooi laag bij het water en hij kan heerlijk strak aan de wind!

Foto'sOpen zeilboten Stern zeilbootje met extra grootzeilOpen zeilboten Stern zeilbootje met extra grootzeilOpen zeilboten Stern zeilbootje met extra grootzeilOpen zeilboten Stern zeilbootje met extra grootzeilOpen zeilboten Stern zeilbootje met extra grootzeil
Open zeilboten Stern zeilbootje met extra grootzeil