Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Authentiek leuke vlet te koop (incl. buitenboordmotor)

€ 3.500,00

  • € 3.500,00
  • 08 Sep. 2019, 18:37:41
  • 31 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Leuke vlet te koop:

Na 10 jaar genieten verkopen we ons leuke vletje gebouwd door scheepswerf Mulder en Rijke. Het vletje is gebouwd in 1969, een oldtimer dus. Het originel plaatje zit er nog bij. In 2009 helemaal kaal gehaald en opgeknapt door Jachtwerf Auke de Vries uit Langweer, waar wij de vlet kochten.Vroeger werd dit bootje gebruikt als reddingssloep op de passagiersvaart. Ze is nu goed te gebruiken als grachtenboot of voor spelevaren door de polders. Lengte 3.90 meter, breedte 1,35 meter, diepgang ongeveer 30 a 50 cm afhankelijk van de belasting.

De omranding is mooie kabelaring. Aftimmering van de dekjes voor en achter zijn van kunststof met houtlook, de houten vlonders en de houten omranding zijn van hardhout en vergen dus af en toe een lakbeurt, maar omdat er een goed afdekzeil bij zit, is het hout goed beschermd tegen weersinvloeden en is dit dus niet vaak nodig. De boot kan in de winter hierdoor ook buiten (op de kant) liggen, zonder dat het nat wordt. De houten vlonders halen we dan wel naar binnen.

Verder zit er bij de boot ingbegrepen: een anker, een grondpin, een vlaggestok, blauwe kussens, stootwillen, landvasten, afdekzeil. De trailer is niet inbegrepen.

De motor is een 8PK Mercury 4takt met schakelen in het handvat en met 12 liter brandstoftank

Merk: Mercury ME8M 

Jaar: 2007

Brandstof: Benzine

Pk's: 8

Motor nummer: 0P498236

Buitenboord motor komt met verlengstok, en een goedgekeurd buitenboordmotor slot.

Voor de boot-motor combinatie is geen vaarbewijs nodig, want de maximum snelheid is 12/13 km per uur.

Ligplaats: Loosdrecht

Foto'sGrachtenbootjes Authentiek leuke vlet te koop (incl. buitenboordmotor)Grachtenbootjes Authentiek leuke vlet te koop (incl. buitenboordmotor)Grachtenbootjes Authentiek leuke vlet te koop (incl. buitenboordmotor)Grachtenbootjes Authentiek leuke vlet te koop (incl. buitenboordmotor)Grachtenbootjes Authentiek leuke vlet te koop (incl. buitenboordmotor)
Grachtenbootjes Authentiek leuke vlet te koop (incl. buitenboordmotor)Grachtenbootjes Authentiek leuke vlet te koop (incl. buitenboordmotor)Grachtenbootjes Authentiek leuke vlet te koop (incl. buitenboordmotor)Grachtenbootjes Authentiek leuke vlet te koop (incl. buitenboordmotor)Grachtenbootjes Authentiek leuke vlet te koop (incl. buitenboordmotor)